MadChefsBBQ Testpanelet hos Homeshop.dk

Her vil du kunne følge grillholdet Mad Chefs BBQ teste Grill & tilbehør samt komme med gode råd tips/tricks

Mad Chefs BBQ vandt DM i grill 2014 i Svendborg - det er vi meget stolte over - tillykke drenge


Holdet består af:

Eddy The Madchef
Eddy René van Bragt

Holdets grundlægger og uddannet kok. Har været på det Danske Grill Landshold i 4 år og er indhaver af mesterskabet i DM i gril i 2009, samt 2 top placeringer til WM ( 2 x 3 plads )
Danmarksmester i grill 2014

 

Henrik Månsson
Henrik Månsson

Hygge griller og holdets nye roadie og Eddy´s støttepædagog, samt holdets opvasker

 Danmarksmester i grill 2014

 

Torben Krogh Johansen
Torben Krogh Johansen

Passioneret griller der ikke ejer en ovn i sit køkken, men som laver alt på grillen. Hjælper også til på Grilleriet København ind imellem.

Danmarksmester i grill 2014

Peter Krogh
Peter Krogh

Er uddannet slagter og flittig griller i sin fritid.


Danmarksmester i grill 2014

Afsnit 7 - Sjov med Svampebob Firkant
Eddy hygger med ungerne og Weber's Kurv til rotisseri og laver svampebob firkant.
En alternativ måde at bruge kurven på og det viser at den kan bruges til andet end kartofler og grøntsager
Rart at se ungerne elsker bacon også - et sjovt lille festligt indslag


Afsnit 6 - Test af briketter
Eddy tester 8 forskellige briketter for at se hvilke der har den højeste varme og længste brændtid - de er allesammen startet med Weber Grillstarter og testet på Weber grills.

Afsnit 5 - 32 kg Pulled Pork på to Weber WSM 47 cm
Eddy's motto er MORE IS BETTER - så hvorfor ikke bare lave 32 kg pulled pork ad gangen ?
Beklager de m
ørke optagelser



Afsnit 4 - Kyllinge kebab/shawarma på Rotisseri Grillspyd

Eddy er i køkkenet og giver tips og tricks til udbening af kylligeoverlår og viser en god opskrift på Kyllinge spyd


Eddie i TV2 Lorry efter DM i grill
TV2 Lorry er på besøg hjemme hos Eddy, som laver burgere til frokost sammen med ungerne lige efter DM i grill 2014

Afsnit 3 - Broil King Crown 320 Rotisseri og Ribolator
Eddy fortæller om Rotisseriet og Ribolatorens muligheder

Afsnit 2 - Broil King Crown 320 Gasgrillen
Eddy viser sit nyeste legetøj en Broil King Crown 320 gasgrill med 3 brændere - som vi kører kampagne på ligenu



Afsnit 1 - Pulled pork på Ribolator og rubs
I dette afsnit tester holdet Rubs fra Don Marco og Stubbs samt Ribolatoren med pulled pork

Optænding - snakemetoden
Optænding Snake metoden

Kødet er blevet rubbet med forskellige Rubs fra STUBBS BBQ og Don Marco
Kødet ligger klar

Kødet er kommet på grillen og skal grilles på Ribolatoren
Kødet er kommet på grillen og skal grilles på Ribolatoren

De 4 forskellige rubs er prøvet - testpanelet dom var faktisk at STEAK rub fra Stubbs var den bedste.
Dog på et tynd grundlag da fx. Chicken fra STUBBS nok var bedre på en kylling end på Pulledpork
- dagens outsider var Cherry Bomb fra Don Marco var meget anderledes - pga. der var kanel men et frisk pust

Intro/Teaser: