Bliv inspireret i vores grupper på Facebook
Broil King Klubben
Outdoorchef Klubben
Napoleon Grill Klubben
Træpille Grill Klubben
Kamado Grill Klubbben
Ooni Pizzaovn Klubben
Morsø Grill Klubben
OutdoorChef Klubben
Grill Forum.dk
Her vil du kunne følge grillholdet Mad Chefs BBQ teste Grill & tilbehør samt komme med gode råd tips/tricks
Mad Chefs BBQ vandt DM i grill 2014 i Svendborg - det er vi meget stolte over - tillykke drenge
Holdet består af:
|
Danmarksmester i grill 2014
|
Danmarksmester i grill 2014 |
|
Afsnit 7 - Sjov med Svampebob Firkant
Eddy hygger med ungerne og Weber's Kurv til rotisseri og laver svampebob firkant.
En alternativ måde at bruge kurven på og det viser at den kan bruges til andet end kartofler og grøntsager
Rart at se ungerne elsker bacon også - et sjovt lille festligt indslag
Afsnit 6 - Test af briketter
Eddy tester 8 forskellige briketter for at se hvilke der har den højeste varme og længste brændtid - de er allesammen startet med Weber Grillstarter og testet på Weber grills.
Afsnit 5 - 32 kg Pulled Pork på to Weber WSM 47 cm
Eddy's motto er MORE IS BETTER - så hvorfor ikke bare lave 32 kg pulled pork ad gangen ?
Beklager de mørke optagelser
Afsnit 4 - Kyllinge kebab/shawarma på Rotisseri Grillspyd
Eddy er i køkkenet og giver tips og tricks til udbening af kylligeoverlår og viser en god opskrift på Kyllinge spyd
Eddie i TV2 Lorry efter DM i grill
TV2 Lorry er på besøg hjemme hos Eddy, som laver burgere til frokost sammen med ungerne lige efter DM i grill 2014
Afsnit 3 - Broil King Crown 320 Rotisseri og Ribolator
Eddy fortæller om Rotisseriet og Ribolatorens muligheder
Afsnit 2 - Broil King Crown 320 Gasgrillen
Eddy viser sit nyeste legetøj en Broil King Crown 320 gasgrill med 3 brændere - som vi kører kampagne på ligenu
Afsnit 1 - Pulled pork på Ribolator og rubs
I dette afsnit tester holdet Rubs fra Don Marco og Stubbs samt Ribolatoren med pulled pork
Optænding - snakemetoden
Kødet er blevet rubbet med forskellige Rubs fra STUBBS BBQ og Don Marco
Kødet er kommet på grillen og skal grilles på Ribolatoren
De 4 forskellige rubs er prøvet - testpanelet dom var faktisk at STEAK rub fra Stubbs var den bedste.
Dog på et tynd grundlag da fx. Chicken fra STUBBS nok var bedre på en kylling end på Pulledpork
- dagens outsider var Cherry Bomb fra Don Marco var meget anderledes - pga. der var kanel men et frisk pust
Intro/Teaser:
Information
Butiksinformation