Køb nu alle ordrer kan returneres frem til 17.01.2025
En af de specielle ting ved Bradley Røgeovnene er Bradley Røgebriketterne. Ved produktion af briketterne presses en præcis mængde træspåner sammen ved et bestemt tryk. De forskellige træsorter giver forskellig røgsmag.
- Elletræ og ahorn giver en god mellemstærk smag og god farve der passer godt til fisk, skinke og bacon.
- Den mere markante smag af mesquite og hickory (amerikansk valnød) anvendes ofte til at røge okse og svinekød.
- Æble og kirsebær giver en sødere og mildere smag og anvendes ofte til fjerkræ og vildt.
Bradley Røgeovnen brænder en ny røgebriket hver 20. minut og det giver en ren røgsmag. Når en briket er udglødet bliver den skubbet ned i skålen med vand af den næste briket som derved kommer ud på det lille elvarmelegeme, der får briketten til at gløde og give røg. Briketfremføringen fortsætter så længe der er briketter eller indtil røgningen stoppes
Når træ brænder dannes der røg i de første del af forbrændingen. Når træet danner varme nok til at træet brænder af sig selv, dannes også nogle syrer og gasser og disse kan forstyrre røgsmagen og farven på røgvarerne. Med Bradley røgebriketter fås en konstant mængde ren røg uden de forstyrrelser afsmag og farve, der kan forekomme ved røgdannelse ved høje temperaturer.
Med Bradley røgebriketter kan man altså undgå den høje varme til røgdannelse og det giver en renere røg end røg der dannes anvendelse af f.eks. en smoker box.
Bradley røgeovnen anvender en røgebriket hver 20. minut.
Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket