Åbent man-tor 10.00 - 16.00 og fre 10.00 - 15.00
Primo Grill
Primo Grill
Da George Samaras havde afsluttet sin tjenestetid som farmaceut i det græske militær i 1986, havde han brug for at finde en karriere, så
han fokuserede på sin kærlighed til havet. Han begyndte på kapsejllas og blev skipper på en yacht for turistudflugter i det græske øhav.
I 1988 mødte han sin kommende kone Kelley, en amerikaner, der var på ferie med sin familie og havde chartret Samaras’ båd. George blev
betaget af Kelley og de holdt kontakten ved lige efter hun vendte hjem. Hun flyttede sidenhen til Grækenland og de giftede sig. Syv år
senere, besluttede parret at flytte til USA.
Georges svigerfar havde en Kamado og til Thanksgiving, smagte George grillet kalkun for første gang.
Han var forbløffet over den saftighed og lækre smag kalkunen havde, der blev tilberedt på Kamado’en. Den præsterede og var ulig enhver anden grill han
nogensinde havde brugt.
Han købte en Kamado til sig selv og grillede på den regelmæssigt. Han fortalte sine venner og familie om den og begyndte at fragte
Kamado’en til Grækenland så de kunne prøve den. Til sidst var der over 80 mennesker der ønskede en Kamado, så han spurgte producenten om han kunne blive distributør i Grækenland, men de afslog.
Dette afskrækkede ham dog ikke, og George så en niche i markedet og besluttede, at han ville producere sine egne Kamado’er. Han fik at vide af mange mennesker, herunder ingeniører med viden om keramik, at det ikke kunne lade sig gøre, men han pressede på og tilbragte de næste mange år på at udvikle og teste sin egen formel for det ildfaste materiale.
I 1996 var han klar til at sælge sine keramiske grills. Samaras valgte navnet “Primo”, som betyder “den bedste” på italiensk. Hans første
produktionslokaler, som han lejede, var på 65 m2. På grund af den begrænsede plads, kunne han kun fremstille to grills ad gangen, og han
blev nødt til at køre på tværs af byen til en ovn for at få dem brændt.
Over de næste par år, voksede Primos Kamado inspirerede grill i popularitet i takt med at rygtet spredtes om dens kvalitet og at det samtidig
var den eneste amerikansk producerede keramiske grill.
Samaras har en forkærlighed for at forbedre sine keramiske grills og innovative produkter, og i 2000 præsenterede han Primo
2000 - en kombination af gas og keramisk grill. Hans idé var at bruge den karakteristiske overlegne varme- og fugtbevarelse
for en keramisk grill samt bekvemmeligheden ved gas som varmekilde, som så mange udendørs kokke netop foretrækker.
Det var et uovertruffen produkt som branchen aldrig før havde set, og over 700 enheder blev solgt. Produktionen blev afbrudt et
par år senere på grund af krav til forsendelse og samlingen af grillen. George så også ud over den runde form på en traditionelle Kamado og opdagede, at en oval-form tillader en langt højere alsidighed og effektivitet i madlavningen. Det ændrede for altid retningen for Primo.
Indførelsen af den patenterede ovale grill i 2002 etablerede Primo som en stor aktør på det keramiske grill marked.
I dag er Primo’s hovedkvarter på 8.500 m2 beliggende i Tucker, Georgia hvor man også fremstiller de keramiske grills. Primo forhandles i øjeblikket i 24 lande rundt omkring i verden.
produkter
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage
Leveringstid 1-3 hverdage