Ved at benytte Homeshop.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om brug og administration af cookies. | |
Bliv inspireret i vores grupper på Facebook
Broil King Klubben
Outdoorchef Klubben
Napoleon Grill Klubben
Træpille Grill Klubben
Kamado Grill Klubbben
Ooni Pizzaovn Klubben
Morsø Grill Klubben
OutdoorChef Klubben
Grill Forum.dk
Tørre krydderiblandinger Brug tre teskefulde krydderiblanding til 2,25 kg kød (ca. 5 cm tykkelse). Knub krydderiblandingen ind i kødet og læg det i køleskabet i en plasticpose eller i et fad. Skyl det af og tør overfladen før røgning. Til pølser kan bruges 37,5 ml (7½ teskefuld) pr. 2,25 kg pølsekød.
Opblandede krydderiblandinger Brug 1,25 kopfuld til 10 kopfulde vand pr. 2,25 kg kød. Kødet dækkes af lage i et fad som stilles i køleskab. Krydderiblandingen skylles af og kødets overflade tørres før røgning.
Grill Tilbehør Type | Tilberedning |
Anvendelse | Fisk, Oksekød, Svinekød |
![]() | |
Grill Tilbehør Type | Tilberedning |
Anvendelse | Svinekød, Oksekød, Fisk |
Information
Butiksinformation