Sådan laver du perfekte spareribs på træpillegrill (3-2-1 metoden)

 

Perfekte Spareribs – Nem Opskrift på Møre Grillben

Der findes næsten intet bedre end saftige, møre spareribs, der slipper benet let og får tænderne til at løbe i vand. Her får du den ultimative spareribs-opskrift til træpillegrill, som garanterer dig perfekte ribs hver eneste gang. Vi anbefaler særligt Danish BBQ Texas Style Rub og Classic BBQ Sauce, som løfter smagen til helt nye højder.

Ingredienser til 4 personer

  • 4 kamben

  • 1 dl dijonsennep

  • Danish BBQ Texas Style Rub (efter behov)

  • Classic BBQ Sauce fra Danish BBQ (efter behov)

  • Smør (valgfrit)

  • Æblejuice (valgfrit)

Forberedelse af spareribs

Start med at fjerne hinden på bagsiden af dine kamben. Dette er nemmest, hvis du starter i den smallere ende og bruger en kartoffelskræller til forsigtigt at løsne hinden. Når du har løsnet et hjørne, kan du få fat med fingrene og trække resten af hinden af.

Smør nu et tyndt lag dijonsennep på bagsiden af hvert kamben, og gnid det godt ind. Herefter drysser du rigeligt med Danish BBQ Texas Style Rub på, så hele bagsiden dækkes. Vend kambenene om, og gentag processen med dijonsennep og rub på forsiden.

Grill dine spareribs (3-2-1 metoden på træpillegrill)

3 timer på grillen: Indstil din træpillegrill til 107 °C med dine yndlings træpiller – vi anbefaler Hickory, Mesquite eller Competition Blend. Læg dine kamben direkte på risten, og lad dem grille ved lav varme i cirka 3 timer.

2 timer pakket ind: Efter de første 3 timer tager du kambenene af grillen og pakker hvert kamben individuelt ind i slagterpapir eller stanniol. Hvis dine kamben er lidt magre, kan du tilsætte lidt smør og æblejuice, inden du pakker dem ind. Læg dem tilbage på grillen, øg temperaturen til 128 °C og grill videre i cirka 2 timer.

1 sidste time med BBQ sauce: Når de 2 timer er gået, og kødet er begyndt at trække sig fra benene, tager du spareribsene ud af indpakningen. Pensl begge sider rigeligt med Classic BBQ Sauce fra Danish BBQ, som giver dine spareribs en fantastisk smag og flot glaseret overflade. Grill dem yderligere 1 time, til de er utroligt møre og helt uimodståelige.

Vi anbefaler 10-15 minutter hviletid før servering. 

Velbekomme!

 
Tag: Grill
Udgivet i: Grill

Efterlad en kommentar

Blog navigation

Seneste artikler

Bradley Raven Smoker – Bluetooth-styret rygeovn til præcis og nem røgning
Bradley Raven Smoker – Bluetooth-styret rygeovn til præcis og nem røgning
27 visninger

Oplev Bradley Raven Smoker – en avanceret elektrisk rygeovn med Bluetooth, præcis temperaturstyring og to kødsonder....

Læs mere
Everdure KILN R Pizzaovn Startpakke – Hjemmelavet Pizza på 2 Minutter
Everdure KILN R Pizzaovn Startpakke – Hjemmelavet Pizza på 2 Minutter
28 visninger

Få sprød, professionel pizza i haven med Everdure KILN R Pizzaovn StartSæt. Gasdrevet ovn med roterende sten og...

Læs mere
MeatStick 5 – Trådløst & Varmetålende Stegetermometer
MeatStick 5 – Trådløst & Varmetålende Stegetermometer
31 visninger

MeatStick 5 er et trådløst stegetermometer til op til 650 °C. Følg temperaturen via app. Brug den til grill, ovn,...

Læs mere
Napoleon BBQ Krydderier – NYHED! Fuld smag og enkel grillglæde
Napoleon BBQ Krydderier – NYHED! Fuld smag og enkel grillglæde
30 visninger

Opdag den nye Napoleon BBQ-serie med rubs og saucer. Klar til brug, spækket med smag og fri for unødvendige...

Læs mere
Grillede Hotwings med BBQ og Chili – Opskrift til Træpillegrill
Grillede Hotwings med BBQ og Chili – Opskrift til Træpillegrill
24 visninger

Få en intens og lækker smagsoplevelse med grillede hotwings lavet på træpillegrill. Perfekt krydret med rub,...

Læs mere