Oplev Bradley Raven Smoker – en avanceret elektrisk rygeovn med Bluetooth, præcis temperaturstyring og to kødsonder....

Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Der findes næsten intet bedre end saftige, møre spareribs, der slipper benet let og får tænderne til at løbe i vand. Her får du den ultimative spareribs-opskrift til træpillegrill, som garanterer dig perfekte ribs hver eneste gang. Vi anbefaler særligt Danish BBQ Texas Style Rub og Classic BBQ Sauce, som løfter smagen til helt nye højder.
4 kamben
1 dl dijonsennep
Danish BBQ Texas Style Rub (efter behov)
Classic BBQ Sauce fra Danish BBQ (efter behov)
Smør (valgfrit)
Æblejuice (valgfrit)
Start med at fjerne hinden på bagsiden af dine kamben. Dette er nemmest, hvis du starter i den smallere ende og bruger en kartoffelskræller til forsigtigt at løsne hinden. Når du har løsnet et hjørne, kan du få fat med fingrene og trække resten af hinden af.
Smør nu et tyndt lag dijonsennep på bagsiden af hvert kamben, og gnid det godt ind. Herefter drysser du rigeligt med Danish BBQ Texas Style Rub på, så hele bagsiden dækkes. Vend kambenene om, og gentag processen med dijonsennep og rub på forsiden.
3 timer på grillen: Indstil din træpillegrill til 107 °C med dine yndlings træpiller – vi anbefaler Hickory, Mesquite eller Competition Blend. Læg dine kamben direkte på risten, og lad dem grille ved lav varme i cirka 3 timer.
2 timer pakket ind: Efter de første 3 timer tager du kambenene af grillen og pakker hvert kamben individuelt ind i slagterpapir eller stanniol. Hvis dine kamben er lidt magre, kan du tilsætte lidt smør og æblejuice, inden du pakker dem ind. Læg dem tilbage på grillen, øg temperaturen til 128 °C og grill videre i cirka 2 timer.
1 sidste time med BBQ sauce: Når de 2 timer er gået, og kødet er begyndt at trække sig fra benene, tager du spareribsene ud af indpakningen. Pensl begge sider rigeligt med Classic BBQ Sauce fra Danish BBQ, som giver dine spareribs en fantastisk smag og flot glaseret overflade. Grill dem yderligere 1 time, til de er utroligt møre og helt uimodståelige.
Vi anbefaler 10-15 minutter hviletid før servering.
Velbekomme!
Oplev Bradley Raven Smoker – en avanceret elektrisk rygeovn med Bluetooth, præcis temperaturstyring og to kødsonder....
Få sprød, professionel pizza i haven med Everdure KILN R Pizzaovn StartSæt. Gasdrevet ovn med roterende sten og...
MeatStick 5 er et trådløst stegetermometer til op til 650 °C. Følg temperaturen via app. Brug den til grill, ovn,...
Opdag den nye Napoleon BBQ-serie med rubs og saucer. Klar til brug, spækket med smag og fri for unødvendige...
Få en intens og lækker smagsoplevelse med grillede hotwings lavet på træpillegrill. Perfekt krydret med rub,...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar