Gør grillristen ren, når den stadig er en smule varm. Så er det lettere for dig at fjerne snavset. Børst risten med din grillbørste, når risten stadig sidder på grillen. Når risten er afkølet, kan du til sidst tage risten op og evt. bruge Traegers Grill Cleaner
Anbefaling til støbejern
Vi anbefaler, at ristene fra start brændes helt rene (fuld varme indtil det holder med at ryge). Smør herefter ristene ind i neutral olie og brænd af igen. Herefter burde det være nok at brænde ristene af efter hver gang, man har grillet, og børste dem rene efterfølgende. Dog skal ristene smøres med Olie efter behov.
Husk Olien når du rengøre din grill
Smør altid grillristen med en olie, efter du har gjort den ren, eller umiddelbart inden du går i gang med at grille. Det får maden til at slippe lettere. Brug en smagsneutral olie som for eksempel raps- eller solsikkeolie. Brug aldrig olivenolie, da den kan blive harsk og afgive smag til maden.
Smør olien på risten med et vædet stykke køkkenrulle. Er grillen tændt, brug da din grilltang til at holde om papiret.
Efterlad en kommentar