Morsø

519 Visninger
 

Med både Morsø Forno Spin, en roterende pizzaovn, og den traditionelle brændefyrede Morsø Forno, har du alt, hvad du behøver for at skabe uimodståeligt sprøde pizzaer, der med sikkerhed vil sprede glæde ved enhver middagssammenkomst.

Morsø Forno spin

Morsø Forno Spin gør det både let, hurtigt og sjovt at lave den perfekte pizza.

Den elegante nyhed fra Morsø udmærker sig specielt ved den roterende pizzasten, der ved elektrisk aktivering altid sikrer en fuldstændig ensartet bagt pizza. Slut med at vende og dreje pizzaen manuelt!

Den ubagte pizzadej med fyld lægges blot ind i ovnen, hvorefter en helt perfekt, jævnt bagt og rygende varm pizza efter 1 - 2 minutter kan tages ud og serveres.

Uundværligt tilbehør:

Morsø Forno udeovn

Med Morsø Forno kan du skabe alsidig madlavning - hvor du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks – til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lækker lammeskank. Derudover er udeovnen vedligeholdelsesvenlig

Lune hyggespredere - for både Morsø Forno og Morsø Grill Fornos vedkommende gælder det, at når maverne er mætte, fungerer ovnene fint som hyggespreder i skumringen. Flammernes orange glød spiller i åbningen, og mens den lune sommer bliver til køligere aftener, bidrager de varme stråler fra de smukke og skulpturelle støbejernsovne også til den gode stemning.

Nikolaj fortæller hvorfor Morsø Forno er så populær

Morsø Forno har et robust og stilfuldt design lavet af støbejern, der sikrer lang holdbarhed og god varmefordeling. Den kan bruges til at tilberede alt fra pizza og brød til grillet kød og grøntsager.

Opdag Magien med Morsø Pizzaovne og Tilbehør:

Der er få ting i verden, der kan sammenligne sig med duften af friskbagt pizza, sprød og saftig, lige fra din egen baggård. Og når det kommer til at opnå mesterværker af pizzaer derhjemme, er Morsø pizzaovne og tilbehør en absolut nødvendighed.


Morsø, et ikonisk navn inden for dansk design og håndværk, har i årtier været symbolet på kvalitet og elegance. Deres sortiment af pizzaovne og tilbehør er ingen undtagelse og er designet til at forvandle enhver baghave til et autentisk italiensk pizzeria.

Et af de mest imponerende stykker udstyr fra Morsø er deres Spin med roterende pizzasten. Denne innovative tilføjelse til din pizzaovn sikrer en jævn og perfekt bagning af pizzaen ved at rotere den under tilberedningen. Resultatet? En himmelsk jævn og sprød skorpe, som selv de bedste pizzabagere ville misunde.


Men lad os ikke glemme Morsø Forno udeovn. Denne skønhed af en ovn er designet til at være midtpunktet i din udendørs madoplevelse. Med sit elegante og robuste design kan den bruges til alt fra pizzaer og brød til grillet kød og grøntsager. Det er den ultimative multifunktionelle løsning til alle dine udendørs madlavningseventyr.

Men hvad er en god ovn uden det rette tilbehør? Her kommer vigtigheden af at vælge det rigtige tilbehør til at fremhæve dine pizzaovnsfærdigheder virkelig til udtryk. Fra pizzaspader og skærere til pizzabørster og termometre, det rigtige værktøj kan gøre hele forskellen mellem en god pizza og en fantastisk en.


Så næste gang du tænder op for din Morsø pizzaovn, skal du sørge for at have det rigtige udstyr ved hånden for at opnå de bedste resultater. Med Morsøs innovative ovne og tilbehør kan du skabe mesterværker af hjemmelavet pizza, der vil imponere dine gæster og efterlade dem spørge om din hemmelighed.


Tag springet og opdag magien med Morsø pizzaovne og tilbehør i dag. Din smagsløg vil takke dig for det.

Morsø Startpakker

Morsø Udeborde til grill og forno

Skab dit eget udekøkken med et bord til din grill eller forno. Et udendørs bord til din grill giver dig en god arbejdsplads ved siden af din grill eller forno.

Et grillbord giver ekstra arbejdsplads i udekøkkenet

Med et grillbord får du ekstra bordplads ved siden af din grill. Det er meget anvendeligt, hvis du skal have gang i redskaber, marinade og skåle med kød og tilbehør på én gang. Et grillbord behøver slet ikke være koldt og kedeligt at se på. Det er nemt at finde et grillbord, der passer både til din terrasse og din grill.

Terra Udebord

Morsø Terra Udebord er kompakt med sine mål på 60 x 60 cm og er fremstillet af robust stål, pulverlakeret i elegant sort. Udstyret med praktiske håndtag og kroge i rustfrit stål samt fire drejelige hjul, heraf to med bremser, giver dette bord både mobilitet og stabilitet.

Med en størrelse på 60 x 80 x 60 cm og en vægt på 40 kg er det ideelt som et funktionelt og pladsbesparende bord til udendørs køkkener samt som et passende fundament til Morsø Forno

Garden Udebord

Morsø Garden Udebord måler 60 x 120 cm og er konstrueret af holdbart stål, pulverlakeret i sort, og er udstyret med håndtag og kroge i rustfrit stål.

Bordet er monteret med fire drejelige hjul, hvoraf to har bremser, hvilket gør det nemt at flytte og fastgøre efter behov. Med sine dimensioner på 60 x 80 x 120 cm og en vægt på 60 kg, er det velegnet som et praktisk bord til udendørs køkkener og som en base til Morsø Forno.

Ægte italiensk pizza i Morsøs pizzaovn

Morsø Forno udeovn er som skabt til at lave lækre pizzaer på ægte italiensk maner. Du bager pizzaerne i en ægte brændefyret pizzaovn. Og så er det ikke engang svært eller tidskrævende.

God italiensk pizza med sprød pizzabund i din Forno pizzaovn

Du tænder op i Morsø Forno en halv til en hel time inden, du skal bage pizzaerne. Samtidig med at du giver dig i kast med den bedste italienske pizzadej, som sikrer en sprød og lækker pizzabund.

Opskrift af:

Gorm Wisweh Personer:4 pers.

Ingredienser

¼ liter koldt vand
20 g gær
1 tsk sukker
300 g mel tipo ”00” eller en god durummel med et højt proteinindhold.
125 g mel semola (semolina), groft malet - eller polenta (groftmalet majsmel)
1 tsk salt
1 spsk olivenolie


Fremgangsmåde

Opskriften rækker til 4-5 pizzaer.

Bland vand, gær og sukker sammen. Sukkeret giver gæren noget at leve af, og vækker dejen til live.

Tilsæt herefter 150 g tipo 00-mel og 125 g semola. Det hele æltes eller røres ud, til der ikke er flere klumper i dejen.

Tilsæt salt og olie, rør videre og tilsæt derefter resten af melet over to omgange (føles dejen for våd, tilsættes mere  tipo 00-mel). Nu skal der æltes på livet løs. Dejen skal aktiveres, og det gøres bedst med man- eller girl power. Efter 10-15 minutter skal dejen meget gerne være glat og smidig at røre ved.


Hævning - koldhævet pizzadej eller almindelig hævetid

Lav et snit i dejen og tjek, om den er skinnende indvendig. Er den det, kan du puste ud med et glas rødvin, mens dejen hæver til dobbelt størrelse i køleskabet. Er du ude i god tid, kan du lade den hæve natten over, så får du det bedste resultat. Men fortvivl ikke, med den korte hævetid får du også en lækker bund.

Tag dejen ud og skær den ud til boller á ca. 160 g. Ælt dejbollerne ved at folde ind mod det samme punkt i bollen. Derved får du en glat og spændstig overflade. Bollen skal rette sig op af sig selv, når man trykker på oversiden af den. Læg dem på en bakke, og lad dem hvile koldt (gerne i køleskab) en time. Tag dem ud, så de får stuetemperatur. Nu er de klar til at blive rullet eller trykket ud.

Få pizzaen lækker og sprød i en træfyret udeovn, som Morsø Forno.

Dit Næste Kulinariske Eventyr Starter Her

Se andre produkter fra Morsø

 
Tags : Grill, Pizzaovn
Udgivet i: Grill, Guide

Efterlad en kommentar

Blog navigation

Seneste artikler

Sprøde pizzabidder i støbejern – ostefyldte og perfekte til deling
Sprøde pizzabidder i støbejern – ostefyldte og perfekte til deling
14 visninger

Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...

Læs mere
Drumsticks på træpillegrill – saftige kyllingelår med BBQ
Drumsticks på træpillegrill – saftige kyllingelår med BBQ
15 visninger

Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...

Læs mere
Stegt flæsk på træpillegrill – sprødhed og perfekt persillesovs
Stegt flæsk på træpillegrill – sprødhed og perfekt persillesovs
15 visninger

Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...

Læs mere
Stegte ris og nudler på plancha – sprød varme og intens smag
Stegte ris og nudler på plancha – sprød varme og intens smag
16 visninger

Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...

Læs mere
Cowboy-toast på plancha – sprød toast med saftig bøf, karamelliserede løg og smeltet ost
Cowboy-toast på plancha – sprød toast med saftig bøf, karamelliserede løg og smeltet ost
23 visninger

Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...

Læs mere