Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Beef jerky er en klassisk snack, som stammer fra USA. Den består af oksekød, der marineres og tørres langsomt ved lav temperatur, så det bliver både smagfuldt og holdbart. I denne opskrift laves beef jerky på træpillegrill, hvor røgsmagen giver ekstra dybde til kødet. Vi anbefaler særligt træpiller med Hickory eller Mesquite – eller blandinger, der indeholder dem – da de giver en kraftigere, mere autentisk smag.
1,25 kg tykstegsfilet (du kan også bruge flapmeat, flank steak eller andre okseudskæringer)
75 ml soyasauce
75 ml Worcestershire sauce
75 ml teriyaki sauce
4,5 tsk mørk sirup
½ spsk hvidløgspulver
½ spsk løgpulver
½ spsk sesamfrø
½ spsk brun farin
½ tsk cayennepeber
Skær kødet i tynde skiver på ca. 3 mm. Skær gerne på tværs af fibrene, så jerky’en bliver nemmere at tygge.
Bland soyasauce, Worcestershire sauce, teriyaki, mørk sirup, hvidløgspulver, løgpulver, sesamfrø, brun farin og cayennepeber i en skål.
Læg kødet i marinaden og sørg for, at alle skiver er dækket.
Dæk skålen til og stil den på køl i mindst 4 timer – gerne natten over for mere intens smag.
Forvarm træpillegrillen til ca. 80 °C. (eller så tæt på som muligt)
Brug træpiller med Hickory eller Mesquite (eller blandinger, der indeholder dem) for en kraftigere og mere karakteristisk røgsmag.
Læg kødstykkerne på grillristen i et enkelt lag, så der er luft imellem.
Tør/røg kødet i 4–5 timer, indtil det er helt tørt, men stadig lidt bøjeligt.
Tag jerky’en af grillen og lad den køle helt af på en rist.
Opbevar i en lufttæt beholder. Kan holde sig 1–2 måneder.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar