Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
At lave and på træpillegrill er både nemt og smart – du slipper for stegeosen i køkkenet, og samtidig får du et resultat, som er svært at slå: saftigt kød, sprødt skind og en dyb, fyldig sauce lavet på fonden fra grillen.
Her får du en opskrift, hvor anden får lov at hygge sig ved lav varme, før vi til sidst giver den en tur ved høj temperatur for at sikre det sprøde skind.
Til anden:
1 and (ca. 3,2 kg)
2 æbler
1 dl svesker
1 dl groft salt
Til sauce:
2 rødløg (skåret i både)
2 gulerødder (i grove stykker)
4 svesker
4 kviste timian
1 L vand
1 dl appelsinsaft
3 dl fløde
Salt & peber
Kulør
Jævner (majsstivelse eller mel)
Fjern eventuel indmad fra anden, og klip det yderste af vingerne af.
Gnid anden ind- og udvendigt med groft salt.
Fyld den med æbler og svesker, og luk med kødsnor eller en stegenål.
I en bradepande lægger du rødløg, gulerødder, svesker, timian og de afklippede vingespidser. Hæld vandet i bradepanden – det bliver basen til en fantastisk sauce. Placer anden på en rist over bradepanden.
Forvarm grillen til 110 °C.
Sæt bradepanden med anden ind på risten, og lad den grille i ca. 2,5–3 timer, indtil kernetemperaturen er ca. 60 °C.
Skru herefter grillen op til 245 °C.
Tag bradepanden med fond ud, og grill anden direkte på risten i yderligere 20–30 minutter, til kernetemperaturen ligger mellem 70–72 °C, og skindet er sprødt.
Lad anden hvile 15 minutter, så temperaturen stiger til minimum 75 °C.
Si fonden fra bradepanden op i en gryde.
Tilsæt appelsinsaft og fløde, og kog op.
Smag til med salt og peber, og justér med kulør og jævner, indtil saucen har den ønskede farve og konsistens.
Skær eller klip anden ud i passende stykker, og server med den cremede, fyldige andesauce. Perfekt som centerpiece på julebordet eller til en hyggelig weekendmiddag.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar