Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Roastbeef er måske ikke den udskæring, der normalt får allermest hype – men lavet rigtigt kan den være et rent festmåltid! Når du tilbereder den på en træpillegrill, får du den unikke, dybe smag fra træpillerne, som giver kødet ekstra karakter. Og med en cremet bearnaise-kartoffelsalat med røgsmag på siden har du en kombination, der er svær at slå.
Roastbeef:
1 roastbeef
Olie
Frisk timian
Salt
Peber
Bearnaise-kartoffelsalat:
500 g let forkogte kartofler
200 ml creme fraiche
2 spsk mayonnaise
1 spsk bearnaiseessens
2 spsk hakket estragon
2 spsk hakket purløg
Tænd træpillegrillen, og forvarm den til 110 °C.
Når grillen rammer ca. 75 °C, lægger du de forkogte kartofler på risten. De får dermed en let røgsmag, mens grillen varmer op.
Tag kartoflerne af igen, når grillen når 110 °C – eller lad dem blive liggende lidt længere, hvis du vil have en kraftigere røgsmag.
Lad kartoflerne køle af, og skær dem i mindre stykker.
Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise, bearnaiseessens og hakket estragon. Vend kartoflerne heri, og drys til sidst med frisk purløg.
Smør roastbeefen med lidt olie, og stik kviste af frisk timian ind under nettet. Krydr med salt og peber.
Læg den på grillen ved 110 °C, og lad den tilberede langsomt, indtil kernetemperaturen er ca. 52–54 °C.
Tag stegen af og lad den hvile på et spækbræt i 10 minutter.
Skru imens grillen op til max temperatur, og grill roastbeefen kort på alle sider for at få en flot stegeskorpe.
Lad den hvile igen, fjern snorene, og skær den i tynde skiver.
Server den saftige roastbeef sammen med den røgede bearnaise-kartoffelsalat. Kombinationen af mørt kød, grillsmag og frisk, cremet tilbehør er et hit – både til hverdag og fest.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar