Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Amerikanerne har deres burgers – men her i Danmark har vi vores egen konge: bøfsandwichen!
Og hvis der er noget, der kan gøre den endnu bedre, så er det en brun sovs, der smager af grill og kærlighed – og masser af den.
Her viser vi, hvordan du laver hele retten på gasgrillen – inklusiv sovsen. Det giver både bøfferne og sovsen den ekstra dybe grillsmag, der løfter retten til noget helt særligt.
Og hvad du putter i din bøfsandwich, er helt op til dig – men vi sværger til rødbeder, syltede rødløg og sprøde ristede løg på toppen.
Bøffer:
800 g hakket oksekød
Salt & peber
4 brioche burgerboller
Brun sovs:
4 dl oksebouillon
2 dl ketchup
4 spsk balsamico (gerne glaze)
3 dl fløde
1 tsk kulør
4 spsk saucejævner
Salt & peber
Tilbehør:
4 spsk sennep
10 skiver drueagurk
40 g syltede rødløg
2 dl ketchup
12 skiver rødbeder
100 g ristede løg
Form bøfferne, og krydr dem godt med salt og peber.
Forvarm gasgrillen til 220 °C, med høj varme i den ene side og lav varme i den anden.
Placer en støbejernspande på grillens lave varmezone.
Hæld bouillon på panden, og lad det simre.
Tilsæt ketchup, balsamico, fløde og kulør.
Når det koger op igen, tilsætter du saucejævneren, indtil sovsen får den ønskede konsistens.
Smag til med salt og peber.
Læg bøfferne på grillens varme side, og grill dem i 2 minutter.
Drej dem en halv omgang, og giv dem 2 minutter mere.
Vend dem, og gentag på den anden side.
Læg derefter bøfferne op i sovsen, og lad dem simre i ca. 8 minutter (vend dem efter 4 min).
Rist burgerbollerne kort på grillristen, så de får lidt farve og sprødhed.
Sådan samler du din bøfsandwich:
Smør sennep på bunden af bollen.
Læg agurker, bøf, syltede rødløg, ketchup og rødbeder på.
Top med den øverste bolle, hæld rigeligt med brun sovs over, og drys med ristede løg.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar