Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Churros er Spaniens stolte svar på vafler – sprøde udenpå, luftige indeni og uimodståelige, når de er rullet i sukker og kanel.
Traditionelt steges de i friture, men du kan nemt lave dem på din gasgrill med en wok eller pande. Grillen giver en jævn og kraftig varme, og olien holder perfekt temperatur til sprøde resultater hver gang.
Denne opskrift giver dig klassiske churros med et strejf af vanilje – perfekt som dessert efter grillmiddagen eller til en kop kaffe.
2,5 dl vand
110 g usaltet smør
1 spsk. sukker
1 knsp. salt
160 g hvedemel
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
1 L neutral olie (fx solsikkeolie eller rapsolie)
Sukker
Evt. kanel
Evt. chokoladesauce til servering
Kom vand, smør, sukker og salt i en gryde, og bring det i kog på grillens sidebrænder, wok eller direkte over flammen.
Når smørret er smeltet, tilsættes alt melet på én gang.
Rør kraftigt, indtil dejen samler sig og slipper gryden.
Tag gryden af varmen, og lad dejen køle af i 5–10 minutter.
Når dejen er lillefingervarm, røres æggene i ét ad gangen, til dejen bliver glat og elastisk.
Tilsæt vaniljesukker, og rør til dejen er ensartet.
Klargør en skål med sukker og evt. kanel til at rulle de færdige churros i.
Placer wokken eller en dyb pande på grillens sidebrænder eller direkte over varmen.
Hæld olien i, og varm den op til ca. 180 °C.
Du kan teste olien med en lille klump dej – hvis den straks begynder at boble, er olien klar.
Fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Sprøjt dejen direkte ned i olien, og klip af med en saks i ønsket længde.
Steg churros, til de er gyldne og sprøde – ca. 2–3 minutter pr. side.
Tag dem op med en hulske, lad dem dryppe af på køkkenrulle, og vend dem straks i sukker og evt. kanel.
Server dine churros varme – gerne med chokoladesauce, softice eller karamel.
De smager bedst frisklavede, hvor de stadig har den perfekte balance mellem sprød overflade og blød midte.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar