Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Sprøde udenpå, bløde indeni – de her små dessert-calzone med smeltet Nutella i midten er en uimodståelig afslutning på et godt måltid.
Når de bages i en pizzaovn ved høj varme, får de en let sprød skorpe, mens midten forbliver blød og cremet takket være den frosne Nutella.
Efter bagning pensles de med smør og drysses med flormelis – resultatet er en sød, luftig mundfuld med perfekt balance mellem knas og blødhed.
Perfekte som dessert, snack eller når du vil imponere gæsterne med noget enkelt og elegant fra pizzaovnen.
5 g gær
600 g koldt vand
4 tsk. salt
1 spsk. sukker
800 g tipo 0 mel
1 spsk. rapsolie
Durummel (til formning)
300 g Nutella (eller anden hasselnøddecreme, frossen i små portioner)
100 g smeltet smør
Flormelis
Rør gær ud i vandet, og tilsæt sukker, salt og mel.
Ælt dejen i 10–15 minutter, til den bliver smidig og elastisk. Den må gerne føles lidt klistret.
Lad dejen hvile i 15 minutter, og spænd den derefter op ved at folde den ind under sig selv med en dejskraber.
Kom dejen i en lufttæt beholder, og sæt den på køl i 24 timer.
To timer før bagning tages dejen ud, deles i 14 portioner og formes til kugler. Læg dem i hævekasser med lidt durummel i bunden.
Fordel Nutellaen i 14 små portioner på bagepapir (ca. 7–8 cm lange).
Frys Nutellaen, så den bliver fast – det sikrer, at midten forbliver flydende under bagning.
Forvarm pizzaovnen i 30–45 minutter til 370–380 °C, eller så varmt din ovn tillader.
Drys lidt durummel på bordet, og vend en portion dej deri. Tryk luften forsigtigt ud mod kanten – dejen skal være lille og rund.
Læg en frossen Nutella-portion i midten, og luk calzonen tæt, så fyldet bliver inde.
Fjern overskydende durummel, og bag 2 calzone ad gangen i ca. 2 minutter, til de er gyldne og sprøde hele vejen rundt.
Gentag, indtil alle er bagt.
Pensl calzonerne med smeltet smør, mens de stadig er varme.
Sigt et lag flormelis over, og server straks.
Frys fyldet i god tid: Det giver den klassiske flydende midte.
Undgå for meget durummel: For meget mel på overfladen kan forhindre, at dejen lukker tæt.
Vil du fryse dem? Undlad smør og flormelis, til de skal serveres – så bevarer de sprødheden bedst.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar