Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Forkæl dig selv og dine gæster med den ultimative BBQ-oplevelse! Følg denne simple og effektive opskrift på pulled pork, og oplev, hvordan din træpille grill kan forvandle en almindelig Boston Butt til uimodståeligt mørt og smagfuldt kød. Klar, parat, grill!
1 stk. Boston Butt
220 g af din foretrukne BBQ rub
200 g smør
1 pose Danish BBQ Swine Shine glaze BBQ sauce
2,5 dl æblejuice
Forkæl dig selv og dine gæster med den ultimative BBQ-oplevelse! Følg denne simple og effektive opskrift på pulled pork, og oplev, hvordan din træpille grill kan forvandle en almindelig Boston Butt til uimodståeligt mørt og smagfuldt kød. Klar, parat, grill!
Fjern sener, hinder og overskydende fedt fra kødet.
Fordel rigelige mængder af din foretrukne BBQ rub på hele kødet, og sørg for, at det sidder godt fast.
Pak kødet ind i stanniol og lad det hvile mindst 3 timer – gerne natten over for optimal smag.
Fyld grillen med træpiller og opvarm den til 100 °C med en kraftig røgeffekt, hvis muligt.
Indsæt et stegetermometer midt i kødet, og placer kødet på nederste rist.
Røg kødet, indtil kernetemperaturen når 75 °C.
Tag kødet ud og pak det ind i slagterpapir (butcher paper). Læg smør og dit yndlings BBQ sauce ovenpå kødet.
Hæld æblejuice i pakken, før den lukkes helt.
Skru grilltemperaturen op til 120-130 °C, og sæt kødet tilbage i grillen i en drypbakke.
Fortsæt tilberedningen, indtil kødet når ca. 93 °C i kernetemperatur.
Tag kødet ud, og lad det hvile mindst 1 time i en varmekasse (kan holde sig varmt op til 4 timer).
Når kødet har hvilet, træk det fra hinanden med gafler eller BBQ kløer. Vend kødet i den lækre kødsaft, som har samlet sig i pakken.
Server fx din pulled pork i briocheboller med frisk coleslaw, syltede agurker og BBQ-sauce.
Velbekomme!
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar