Den Ultimative Pulled Pork Opskrift til Træpille Grill

 

DEN ULTIMATIVE PULLED PORK

Forkæl dig selv og dine gæster med den ultimative BBQ-oplevelse! Følg denne simple og effektive opskrift på pulled pork, og oplev, hvordan din træpille grill kan forvandle en almindelig Boston Butt til uimodståeligt mørt og smagfuldt kød. Klar, parat, grill!

Ingredienser (4 personer):

  • 1 stk. Boston Butt 

  • 220 g af din foretrukne BBQ rub

  • 200 g smør

  • 1 pose Danish BBQ Swine Shine glaze BBQ sauce

  • 2,5 dl æblejuice

Indledning:

Forkæl dig selv og dine gæster med den ultimative BBQ-oplevelse! Følg denne simple og effektive opskrift på pulled pork, og oplev, hvordan din træpille grill kan forvandle en almindelig Boston Butt til uimodståeligt mørt og smagfuldt kød. Klar, parat, grill!

Forberedelse:

  1. Fjern sener, hinder og overskydende fedt fra kødet.

  2. Fordel rigelige mængder af din foretrukne BBQ rub på hele kødet, og sørg for, at det sidder godt fast.

  3. Pak kødet ind i stanniol og lad det hvile mindst 3 timer – gerne natten over for optimal smag.

Tilberedning på træpille grill:

  1. Fyld grillen med træpiller og opvarm den til 100 °C med en kraftig røgeffekt, hvis muligt.

  2. Indsæt et stegetermometer midt i kødet, og placer kødet på nederste rist.

  3. Røg kødet, indtil kernetemperaturen når 75 °C.

  4. Tag kødet ud og pak det ind i slagterpapir (butcher paper). Læg smør og dit yndlings BBQ sauce ovenpå kødet.

  5. Hæld æblejuice i pakken, før den lukkes helt.

  6. Skru grilltemperaturen op til 120-130 °C, og sæt kødet tilbage i grillen i en drypbakke.

  7. Fortsæt tilberedningen, indtil kødet når ca. 93 °C i kernetemperatur.

  8. Tag kødet ud, og lad det hvile mindst 1 time i en varmekasse (kan holde sig varmt op til 4 timer).

Servering:

Når kødet har hvilet, træk det fra hinanden med gafler eller BBQ kløer. Vend kødet i den lækre kødsaft, som har samlet sig i pakken.

Server fx din pulled pork i briocheboller med frisk coleslaw, syltede agurker og BBQ-sauce.

Velbekomme!

 
Udgivet i: Grill, Opskrifter

Efterlad en kommentar

Blog navigation

Seneste artikler

Sprøde pizzabidder i støbejern – ostefyldte og perfekte til deling
Sprøde pizzabidder i støbejern – ostefyldte og perfekte til deling
13 visninger

Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...

Læs mere
Drumsticks på træpillegrill – saftige kyllingelår med BBQ
Drumsticks på træpillegrill – saftige kyllingelår med BBQ
14 visninger

Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...

Læs mere
Stegt flæsk på træpillegrill – sprødhed og perfekt persillesovs
Stegt flæsk på træpillegrill – sprødhed og perfekt persillesovs
14 visninger

Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...

Læs mere
Stegte ris og nudler på plancha – sprød varme og intens smag
Stegte ris og nudler på plancha – sprød varme og intens smag
15 visninger

Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...

Læs mere
Cowboy-toast på plancha – sprød toast med saftig bøf, karamelliserede løg og smeltet ost
Cowboy-toast på plancha – sprød toast med saftig bøf, karamelliserede løg og smeltet ost
22 visninger

Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...

Læs mere