Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Burnt Ends er en sand legende i BBQ-verdenen. De små, karamelliserede kødstykker stammer oprindeligt fra Kansas City, og de er elsket for deres intense smag af røg, krydderier, smør og BBQ-sauce.
Hemmeligheden bag de perfekte Burnt Ends? Low & slow. Når kødet får tid ved lav temperatur, bliver det mørt, saftigt og får den karakteristiske bark, der gør hver bid uimodståelig.
1 stor ribbensteg eller nakkefilet
0,5 dl rub
100 g smør
0,5 dl BBQ-sauce (vælg din yndlings)
Tænd og indstil træpillegrillen til 110 °C.
Bruger du ribbensteg, så skær sværen af – den skal ikke bruges.
Skær kødet i chunks på ca. 5x5 cm. Der må gerne være fedt på, da det smelter og giver smag.
Vend kødstykkerne grundigt i rub, så de er dækket på alle sider. Vær gavmild – krydderierne skal danne bark under tilberedningen.
Læg kødstykkerne direkte på grillristen eller i en grillbakke.
Grill ved 110 °C i ca. 4 timer, indtil kødet har fået en flot mørk bark og en kernetemperatur på omkring 75 °C.
Tag kødet af grillen, og læg det på et stort stykke slagterpapir.
Fordel klatter af smør ovenpå kødet.
Pak kødet tæt ind i papiret, og læg pakken i en bradepande med åbningen opad, så det er nemt at tilsætte BBQ-sauce senere.
Sæt pakken tilbage i grillen ved 110 °C, og giv det yderligere ca. 2 timer, indtil kernetemperaturen er omkring 90 °C.
Åbn pakken forsigtigt, og hæld din BBQ-sauce over kødstykkerne. Vend godt rundt, så alle stykker er glaseret.
Sæt bradepanden tilbage i grillen – uden låg/papir – og giv dem ca. 1 time ved 110 °C, så saucen karamelliserer og sætter sig som glasur.
Så er de klar: Små, mørbrune stykker kød med sprød bark, blød indeni og fuld af røg og BBQ-smag. Burnt Ends er perfekt som snack til øl, eller som luksuriøst tilbehør til din BBQ-menu.
Nakkefilet giver ofte mere fedtmarmorering end ribbensteg – det betyder endnu mere saftige Burnt Ends.
Vil du have ekstra røg? Brug træpiller af hickory eller mesquite.
For ekstra sticky resultat: vend dem i lidt ekstra sauce lige inden servering.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar