Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Smashburgeren er blevet et must for enhver burgerelsker!
Det, der gør den helt særlig, er den intense karamellisering på bøffen – den sprøde, gyldne stegeskorpe, der opstår, når kødet bliver presset hårdt mod den varme stegeplade.
I denne opskrift laver vi smashburgere på grillen med en stegeplade, så du får både høj varme og masser af plads til at trykke bøfferne flade.
Vi går all in med dobbeltdækker, smeltet cheddar, sprød bacon og bløde briocheboller – præcis som en rigtig burger skal være!
1200 g hakket oksekød (min. 15% fedt)
4 brioche burgerboller
1 dl olie
Salt og peber
4 skiver bacon
4 skiver cheddarost
1 dl mayonnaise
1 dl ketchup
1 rødløg (i ringe)
12 stk. syltede rødløg
Form kødet til fire kugler á ca. 150 g. Vil du have større burgere, så gå efter 200–250 g pr. bøf.
Forvarm grillen med stegeplade til 250 °C.
Hæld lidt olie på den varme stegeplade, og læg bøfkuglerne på.
Pres dem flade med en bøfpresser eller en tung grillspatel – det er her, karamelliseringen sker.
Vend bøfferne, pres igen, og krydr med salt og peber.
Læg en skive cheddar på hver bøf, og luk grillens låg i ca. 30 sekunder, så osten smelter.
Læg to bøffer oven på hinanden, så osten ligger imellem – det bliver din dobbeltdækker.
Grill burgerbollerne kort på pladen med indersiden nedad, så de får en let ristet overflade.
Smør både top og bund af bollen med mayonnaise.
Læg et par ringe rødløg, de dobbelte bøffer med ost, lidt ketchup, sprødt bacon og syltede rødløg.
Slut af med toppen af bollen – og voilà: Den ultimative smashburger!
Pres hurtigt! Jo hurtigere du flader bøffen ud efter, den rammer pladen, jo sprødere skorpe får du.
Vil du have ekstra smag? smør penslet på bøffen lige før servering.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar