Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
En culottesteg er ren forkælelse – og på træpillegrillen bliver den noget helt særligt. Når du tilbereder den low & slow, får du en mør, saftig steg med dyb oksekødssmag og en let røget kant.
For at gøre oplevelsen komplet, topper vi det hele med en hjemmelavet røget bearnaisesauce – silkeblød, rig på smør og med den karakteristiske duft af estragon. Perfekt til en grillaften, hvor du gerne vil imponere uden stress.
Culottesteg:
1,2 kg culottesteg
2 spsk Traeger Rub (eller din egen favoritkrydderiblanding)
Røget bearnaisesauce:
200 g smør
3 hættefulde bearnaiseessens
½ skalotteløg, finthakket
1 spsk friskhakket estragon
1 tsk citronsaft
4 æggeblommer
Afpuds stegen for de værste sener.
Rids fedtkappen på kryds, først fra den ene side og derefter på den anden – pas på ikke at skære ned i kødet.
Gnid et jævnt lag Traeger Rub på toppen af stegen.
Forvarm træpillegrillen til 110 °C.
Læg stegen direkte på risten, og grill den, indtil kernetemperaturen når 50 °C – det tager typisk omkring 1 time.
Ca. 25 minutter før stegen er færdig, sætter du en kasserolle med smør ind i grillen.
Lad smørret smelte og tage røgsmag i ca. 25 minutter.
Tag smørret ud, og klar det forsigtigt – hæld det klare smør fra og kassér vallen i bunden.
I en ny, tykbundet gryde piskes æggeblommer og bearnaiseessens let sammen over lav varme.
Tilsæt det klarede smør lidt ad gangen, mens du pisker konstant, indtil saucen bliver tyk og cremet.
Tilsæt estragon og smag til med citronsaft.
Tag både stegen og saucen af grillen, og skru grillen op til 230 °C.
Når temperaturen er nået, lægges stegen tilbage på risten og grilles i yderligere 10–15 minutter for at give en flot overflade.
Tag stegen af og lad den hvile i 10 minutter, inden du skærer den ud i tynde skiver på tværs af fibrene.
Server culottestegen med den lune, røgede bearnaisesauce – og gerne med grillede grøntsager, kartofler eller en frisk salat.
Det her er rendyrket luksus på grill – mør, saftig og fyldt med smag af både kød og røg.
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar