Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Åbningstider Mandag - Torsdag 10 -16 og Fredag 10 - 15
Her får du en moderne version af en klassiker – Shepherd’s Pie, men lavet i pizzaovn!
Ved at bruge pizzaovnen får du en jævn og intens varme, der karamelliserer kødet perfekt og giver kartoffelmosen den sprøde, gyldne overflade, som gør hele forskellen.
Det er britisk comfort food, når det er bedst – bare med et strejf af innovation og masser af smag.
Fyld:
750 g lammefars (mindst 12% fedt)
1 spsk løg (hakket)
2 gulerødder (hakket)
2 selleristænger (hakket)
3 fed hvidløg (presset)
2 spsk tomatpuré
1 spsk frisk timian
1 spsk frisk rosmarin
400 ml rødvin
2 spsk Worcestershire sauce eller sojasauce
700 ml lammefond eller hønsefond
2 laurbærblade
1 kvist rosmarin
Salt og friskkværnet peber
Kartoffelmos:
800 g kartofler (Maris Piper eller bagekartofler)
100 g koldt smør
100 ml varm mælk
1 æggeblomme
Salt og peber efter smag
Cheddarost og lidt ekstra smør til toppen
Hak løg, selleri og gulerødder fint.
Varm en støbejernspande i pizzaovnen ved ca. 320 °C.
Når panden er varm, tag den ud (brug grillhandsker), tilsæt lidt olie, og brun lammefarsen. Krydr med salt og peber.
Sæt panden kort tilbage i ovnen for at få en flot karamellisering.
Hæld kødet over i en skål, og brug samme pande til grøntsagerne.
Tilsæt løg, gulerødder og selleri, og sæt panden tilbage i ovnen, til grøntsagerne bliver let bløde.
Rør tomatpuré i, tilsæt timian, rosmarin, laurbærblade og rødvin. Lad det simre kort i pizzaovnen.
Tilsæt hvidløg, fond og Worcestershire sauce, og lad saucen reducere til ca. det halve.
Hvis den ikke tykner, kan du tilsætte en smule majsstivelse rørt ud i vand.
Kog eller bag kartoflerne, til de er møre.
Mos dem sammen med koldt smør.
Tilsæt varm mælk, æggeblomme, salt og peber, og rør, til mosen er luftig.
Hæld kødblandingen i et ovnfast fad.
Fordel kartoffelmosen ovenpå, og top med lidt smør og revet cheddar.
Bag retten i pizzaovnen ved 330 °C i ca. 25 minutter, til toppen er sprød og gylden.
Drej fadet en halv omgang halvvejs, så varmen fordeles jævnt.
Lad Shepherd’s Pie hvile et par minutter inden servering. Den dybe, røgede varme fra pizzaovnen giver både kød og kartoffelmos ekstra karakter – perfekt til en hyggelig aften med comfort food og et glas rødvin
Sådan rengør du din grill
Velkommen til en verden af Cozze
Morsø
2024 Grill Event: Nordens Største Grillfest – Gratis Adgang!
Luftige pizzabidder bagt i støbejern med mozzarella, tomatsauce, jalapeño og bacon. En flot og velsmagende servering...
Nem opskrift på drumsticks på træpillegrill. Saftige kyllingelår med rub, BBQ-glaze og spicy mayo-dressing. Perfekt...
Nem opskrift på stegt flæsk på træpillegrill. Sprøde skiver, mild persillesovs og perfekt jævn varmefordeling. En...
Stegte ris og nudler lavet på plancha med grønt, æg, soyamix og saftigt kød fra infrarød brænder. Hurtigt, nemt og...
Sprød cowboy-toast tilberedt på plancha – fyldt med saftig hakkebøf, karamelliserede løg, cheddar, chiliost og...
Ingen udvalgte billeder
check_circle
check_circle
Du er ved at forudbestille en vare. Dette betyder at den først vil blive sendt afsted på et senere tidspunkt når vi modtager den på vores lager.
Bemærk: Hele ordren sendes samlet, dvs. hvis der er en forudbestilling sendes resten af ordren først når forudbestillingen sendes.
Efterlad en kommentar